I'm off...

Confessions of a Shopaholic pt. 1

Hej Piger!

Da vi nærmer os årets slutning, synes jeg det er på tide at gøre op hvad jeg egentlig har brugt mine penge på i år. Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg elsker at shoppe, faktisk så meget at det til tider driver min kæreste en smule til vanvid (arme mand). Dog vil jeg så give ham ret i, at jeg faktisk nogle gange går lidt for vidt. Ikke nok med at dette indlæg bliver en opsamling, til ære for jer. Så er det altså også lidt ego terapi for mig selv, for efter at have taget billeder til min lille serie af Confessions of a Shopaholic indlæg, har jeg i den grad indsæt at jeg måske køber lidt for meget, jeg mener, jeg kan jo ikke nå at bruge det hele.

Men hermed tager vi hul på part 1! Jeg vil gerne præsentere de 18 par sko jeg fik købt i årets løb:

18 par! Det er 1,5 par sko om måneden. Det lyder ikke så slemt vel? Men når de bliver sat op på denne måde, sætter det lidt tingene i perspektiv. Det blev til:

5 par trainers – alle er blevet brugt flittigt!

7 par stilletter – nogle af dem har jeg kun brugt en enkelt gang! Men! de er pæne.. gælder det ikke?

4 par støvler – nogle brugt mere end andre..

2 par loafers – helt sikker pengene værd, for disse har været brugt flittigt!

Confession: Jeg kan vist godt kunkludere at jeg kunne have klaret mig fint med halvdelen af ovenstående sko…

Glæd jer til næste indlæg, der viser jeg årets ‘tendenser’ 🙂

Just trying to sum up what and how much I’ve been buying the past year. Yes it does surprise me a bit too! 18 pairs of shoes this year, could probably have been okay with just 9 pairs.. 

10 kommentarer

 • lææækre alle sammen, jeg tør sgu ikke lave sådan en samling, for tror at bankmanden aka min mand slår mig ihjel hvis han så hvor meget jeg har købt på et år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   haha haha nej det er da også dumt at han sådan lige skulle være din mand 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et genialt indlæg Josephine! 🙂
  Det sætter i den grad tankerne i gang, og jeg ved ikke helt om jeg tør gøre den slags status i min garderobe! Men jeg bør helt sikkert gøre det, for jeg har på fornemmelsen at det vil være lidt af en øjenåbner! Overvej lige hvor mange penge man bruger på shopping om året?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Man bruger vildt mange penge, det er skræmmende! Håber du laver et lignende indlæg, kunne være fedt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op der er mange sko – så mange har jeg dog ikke købt i 2012, men elsker dem hver især (lucky women). Jeg tør slet ikke gøre op i kr. hvad jeg har brugt i løbet af året. Jeg bliver bare chokeret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Tusind tak K. Nej jeg tør heller ikke tænke på prismæssigt hvor meget det er 😮

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh en lækker samling!Fedt indlæg!

  Kig gerne forbi: http://www.wellmadefashion.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op en lækker samling du har fået skrabet sammen.

  Jeg føler stadig jeg shopper meget, men til sammenligning har jeg anskaffet 4 par sko i år, så tak for øjenåbneren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha jeg tror du kan slappe helt af så, for jeg er allerede op på 2 par mere end hvad du ser der 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm off...