Seduce - New Store Opening

A Season For Dresses

Hvert år når vi nærmer os december måned, for jeg en ualmindelig trang til at købe fine kjoler, især dem der glimter. Det er underligt, for det burde ikke være om vinteren at man har sådan en trang, for det er jo alt for koldt til at iføre sig en lille sag. Dog er det som regel i december måned at vi får stillet behovet for årets vildeste fester – og hvad er mere perfekt end en smuk kjole?

Jeg elsker at man godt må skeje lidt ud i december, man må godt glimte om kap med juletræet, eller troppe op i det helt store gallaskrud til nytårs aften – hvilket er fantastisk! Jeg er virkelig lun på ovenstående 3 kjoler, så smukke. Dog er priserne også høje, hvilket måske ikke passer så godt med julebudgettet osv. For tiden sælger jeg derfor en del på Trendsales, for at spare lidt ekstra sammen. Udover det falder jeg tilgengæld også over en masse lækre ting derinde, og synes virkelig i skal tjekke dette link ud på Trendsales.dk, hvis I lige som mig, ikke kan få nok af smukke (måske lidt overdrevne) kjoler til decemeber måned 🙂

Can’t get enough of beautiful dresses for December. Every year I wanna buy new and even more sparkling ones. Do you feel like that too?

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Seduce - New Store Opening