17112012

19112012

// Dress – Seduce / Coat – Weekday / Wedges – H&M Trend / Clutch – Vintage //

Godmorgen derude!

Dette er nok det tidligste indlæg i bloggens historie, men tænkte at jeg kunne dulme min nervøsitet en smule ved at lave et indlæg her til morgen istedet for at tænke på eksamen 🙂

Outfittet er fra igår aftes hvor vi var ude og spise. Jeg synes vi er sluppet noget bedre fra billederne her i mørke end dem I så forleden her. Outfittet er utrolig minimalistisk og ikke særlig meget mig, men synes faktisk det var helt cool og følte mig godt tilpas i det. Kan godt være jeg skal gøre mere i det? Jeg har nærmest boet i min Seduce kjole siden jeg fik den, den er bare SÅ lækker!

Kunne I ikke være søde at gøre mig en kæmpe tjeneste, nemlig at bruge to minutter på at besvare dette spørgeskema (hvis ikke I allerede har været så søde at gøre det via Facebook). Det omhandler shopping på nettet og StyleGallery og er en del af mit projekt.

Ha’ en dejlig tirsdag, og kryds lige fingre for mig 🙂

xoxo

A very minimalistic and unlike-me outfit. Nevertheless, I felt really comfortable in it. Might try it more often. Right, my exam is calling for me, so better get going – wish me luck!

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

17112012