For Sale - Bik Bok Top

Ugens Look @stylegallery

God mandag morgen søde læsere!

Kalenderen siger 1. oktober, det er for alvor efterår og det står ned i stænger. Så ved vi hvad de næste 5-6 måneder byder på, right? 🙂 Nuvel, efteråret er hyggeligt da det byder på en masse hyggelige stunder med varme drikke og levende lys. Kan faktisk rigtig godt lide når det begynder at blive mørkt tidligt, så ved jeg at det snart er jul 🙂

I sidste uge blev jeg spurgt om jeg kunne tænke mig at vælge denne uges ‘ugens look’ på www.stylegallery.com. Om jeg vil? Det er jo en kæmpe ære, da det normalt er Costume der sidder og udvælger. Jeg synes det er røv sejt. Så jeg har holdt øje med siden hele weekenden, og mit valg faldt på ovenstående look. Synes det er det perfekte efterårslook 🙂 Hvis I vil se hele min begrundelse synes jeg I skal besøge stylegallery her, og eventuelt følge mig derinde. Hvis I vil se hele outfittet, kan i besøge Sanne’s fine blog her 🙂

xoxo

Was so lucky to be asked to choose this week’s ‘look of the week’ on www.stylegallery.com. I chose this look, since I believe it’s the perfect fall look.

 

 

4 kommentarer

 • Sikke da en ære og super godt udvalgt søde!
  Er især vild med den grønne jakke, som hun har på, på dette billede – så fin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja jeg var altså også lidt paf, hihi. Er også helt vild med frakken 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • IIIIHHHH hvor er det bare rørende at du har valgt mig. Sætter virkelig pris på det, og de søøøøøøde ord du har skrevet.

  <3 herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jamen så lidt da 🙂 Er glad for jeg har opdaget din blog gennem stylegallery 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For Sale - Bik Bok Top