Ebay Guide

New In – H&M Trend White Wedge

Hej Derude!

Har I det godt? Jeg har haft to travle dage, igår var sindssyg hård grundet en masse ting som jeg ikke lige vil komme nærmere ind på her på bloggen, men jeg undskylder for den manglende blogning – jeg kunne simpelthen ikke 🙂 Idag har været skøn, en masse positive ting er sket. Jeg har prøvet noget idag jeg aldrig har prøvet før, men det viser jeg jer i morgen hvad er 🙂 Så har jeg haft en god skoledag samt en dejlig eftermiddag der blandt andet bød på café tur med J.

Nå, det jeg egentlig ville med dette indlæg var at vise jer mine nye babies. Jeg har i evigheder været forelsket i disse sko fra H&M, men synes 699 for at par læder sko var lige lidt meget. Den anden dag fandt jeg dem så på Trendsales, ubrugte og i min størrelse, og til verdens bedste pris! Så skønt. Købte dem af en sælger derinde som jeg varmt kan anbefale, hun var perfekt! Hendes bruger hedder nadjarenee (tag og kig forbi) og I kan desuden finde hendes fine blog lige her. Jeg er virkelig så glad når man handler med gode sælgere på trendsales, det betyder alt! Har I det på samme måde? 🙂

Har lige lavet en lille inspo collage med hvordan man kan style skoene:

source

Just wanted to show you guys my new babies. Have wanted them for like forever, and was so lucky to get them second hand (still not worn) the other day for literally, nothing. I’m one happy girl. The pics show how you could style the shoes.

12 kommentarer

 • I’ve bought them too but goodness, they’re so uncomfortable!!

  xx
  http://sundaesbest.blogspot.co.uk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   You really Think so? I thought they were very comfy, but haven’t walked in them for hours yet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er da vildt fede! Det er altid rart at gøre en god handel på Trendsales – jeg er også fan. Jeg glæder mig til at se dig style dem, for det ser ud til der er uanede muligheder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Uh glæder mig også til at style dem, tror jeg går for casual til at starte med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wuhuu, de er så flotte!! Jeg elsker Trendsales – det er ski’ så smart! 😉 Og det lyder desuden ikke så godt med dig, søde, håber alt er okay! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja er de ikke? Kan ikke vente til jeg får taget dem i brug 🙂 alt er ok, der er desværre bare så lidt struktur på arbejde og det går på det groveste ud over os ansatte 🙁 har i brug for ekstra i sport de Lux?:p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er de fede!! Får lige pludselig en voldsomt trang til at eje hvide sko. Haha.
  Gode sælgere på trendsales betyder virkelig meget. Jeg bruger også TS utrolig meget, og jeg har heldigvis haft langt flest positive oplevelser derinde.

  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha det forstår jeg da godt 🙂 det er egentlig ret specielt med hvide sko, men synes disse er så fine. Jamen det betyder virkelig alt at man har en god oplevelse med det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er simpelthen så pæne. Jeg kan godt lide at hælen er tynd bagtil. Det gør dem meget mere elegante end wedges ellers er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • i love her blog. great shoes!!!

  http://www.inmydreams.ca

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Her blog is pretty damn good if you ask me 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebay Guide