PFW - Beauty

New In – H&M Trend dress

Åh hvor var I da bare søde at gætte på hvad jeg havde købt i fredags 🙂 En del af jer gættede på de blå jeans, og det kan jeg godt forstå, for de var LÆKRE! Men, desværre 5 cm for korte til mig, det var det eneste der holdte mig igen 🙂 Nogle af jer gættede på den stramme, smukke kjole, hvilket var rigtig. Desværre måtte jeg erkende at en str. 34 var for lille og sørgmodigt returnere den. Øv øv, elskede den kjole. Så hvis nogle af jer har den og vil sælge den (str. 36 el. 38) så sig lige til 🙂

I var også nogle få der gættede på kjolen her, og ganske rigtig den kom med hjem. Elsker den. Det er den perfekte julekjole hvis I spørger mig, med den smukkeste ryg og fineste farve. Og så har den næsten samme snit som min ‘papegøje/Blair Waldorf’ kjole som I ved jeg elsker så højt. Glæder mig helt vildt til at style denne her sag og vise jer den på 🙂

Kan I have en skøn onsdag. Jeg pjækkede fra skole, orkede simpelthen ikke, for skal arbejde om en time og resten af dagen. Skønt!

Tak fordi I er verdens bedste læsere!

xoxo

Bought this lovely dress on friday, if you ask me, it’s the perfect christmas dress. Love it. And the model is almost the same as my ‘parrot/Blair Waldorf’ H&M dress.

8 kommentarer

 • Wuhu! Glæder mig til at se den stylet – den er simpelthen så fin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan godt forstå at du er vild med den, farven er jo alt for lækker!
  Håber at du finder den et sted 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Det er den nemlig 🙂 uhh. Håber virkelig også jeg finder den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er så pæn! Var også lige ved at købe den grønne kjole i dag faktisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha det kan jeg da godt forstå du lige var ved 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ærgerligt med de blå jeans, men denne kjole er også så fin! Især til julefrokoster og juleaften. Detaljen i ryggen giver den også lige et ekstra pift 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja det var virkelig ærgerligt, for de var så fede. Men ja, havde bestemt også julefrokoster og juleaften i tankerne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PFW - Beauty