Ebay Wanties #2

En Konkurrence til Verdens Bedste Læsere

Kære Piger!

Jeg er så målløs over jeres evige dejlige kommentarer og bare det at I gider følge bloggen. I aften har jeg fået 50 der følger min Facebook side, og det er altså noget så stort da jeg ikke gør meget for at I følger der. Så tusind tak <3

Derfor skal I belønnes! Fra mig til jer! Det er virkelig længe siden der sidst har været konkurrence på bloggen, men nu kommer der en. Jeg udlover min skønne taske til en af jer dejlige læsere. Den er skøn, næsten ubrugt og har virkelig noget Chanel-vibe over sig. Den perfekte taske til kommende julefrokoster.

Alt I skal gøre for at deltage er:

Følge via Bloglovin

Følge på Facebook

Og skrive en kommentar med et Smiley 🙂 (så jeg kan få fat i den heldige)

Trækker en vinder på næste onsdag, dvs. 24/10. Go, go, go! <3

 

 

34 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebay Wanties #2