For Sale

Ebay Wanties #2

// Army Jacket / Clutch / Lace Dress / Chunky Scarf / Leopard Blouse / Leather Skirt / Star Dress / White Blazer / Studs //

Uh jeg elsker de eBay indlæg man finder rundt omkring i blogland. Ebay er genial på mange måder, dog er jeg ikke fan af tolden (mine IM lignende sneakers er blevet fanget og får dem først om et par dage når jeg har betalt told!! Damn it) Her er nogle sager jeg synes er ret så nice, måske fordi mange af sagerne er ret så meget inspireret af Zara’s lookbooks, men hva faen, det koster under det halve 🙂 Er der noget I skal have fat i? eller synes I det ligner for meget til at I vil købe? 🙂

Kan I måske gætte hvilke item jeg lige kar klikket hjem? 🙂

I’m really a big fan of eBay, however, I don’t like the taxes that comes on top if I buy from outside the EU. All of these items are pretty awesome. They are very Zara look alike to be honest, but they all costs less that the half. 

4 kommentarer

 • Uhh sikke nogle lækre sager 🙂 Vil gerne eje det hele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre sager 😉 Jeg har klikket clutchen hjem i mandags, men jeg ville nu gerne eje det hele 😉 Øv med tolden 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Uh den glæder jeg mig til at se på bloggen., den er ret så lækker!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For Sale