27102012

Ebay Guide

// Blazer / Skirt / Bracelet / Boots / Leopard Shoes / Trainers / Bracelet //

Hej søde læsere!

I sidste uge blev jeg spurgt om jeg ville lave en eBay guide her på bloggen, og det vil jeg selvfølgelig meget gerne. Som mange af jer har bemærket handler jeg ufattelig meget over eBay. På eBay kan man nemlig gøre de vildeste fund, til ingen penge. Jeg kan dog fornemme en vis usikkerhed blandt venner og bekendte om hvorvidt man bruger eBay og om det er sikkert.

Her får i en punkt for punkt guide for hvad jeg gør når jeg handler:

– Start søgningen. Prøv at være så specifik som muligt. Hvis du foreksempel leder efter en efterligning af en kendt varer, så skriv ikke ‘ Isabel Marant Look alike Boot’. Find først den ægte varer og kopier så beskrivelsen ind i søge feltet, prøv måske at korte det lidt ned, så er det lettere. Men prøv jer frem. Hvis i foreksempel vil finde nogle studded loafers, så skriv dette i søgefeltet og se hvad der sker. Det er en jungle og man skal bare prøve sig frem. Ofte kan man komme langt hvis man finder en sælger med noget fedt, og så klikke sig ind på sælgeren og se hvad han ellers har. Giver det mening? Ellers så hold øje med diverse blogs, her er gode henvisninger til ebay fund 🙂

– Så er der det med tolden. eBay.com har langt de bedste sager, men størstedelen er også sendt fra Kina. Tolden er en bitch, lad os bare være enige om det. De snupper ikke sager under 8$, og jeg vil mene at så længe man holder sig under de 25$, så er man rimelig sikker på ikke at blive taget, så hav lige det i mente når i søger 🙂

– Jeg køber kun ting hvor der står ‘buy now’ som billedet nedenfor viser. Jeg har endnu ikke begivet mig ud i at byde på ting, hvilket jeg heller ikke kommer til. Når I trykker ‘buy now’ spørger eBay om i vil ‘commit to buy’, det vil I selvfølgelig gerne 🙂 Hvis ikke I er brugere, så bliver I her ledt gennem en opstarts fase hvor I laver brugerkonto etc. Sig også ja til at handle gennem PayPal, så er I helt sikre. I skal ikke være bange for denne indregistrerings fase, det er død nemt. Og endnu lettere at shoppe når i først er registreret (vi snakker ET klik med musen 😮 )

– Så er der bare ventetiden. Vær tålmodige, det tager ofte langt tid – vi snakker ca. 2,5 – 3 uger. Men sagerne kommer! Jeg har kun oplevet en gang at et armbånd til 1$ ikke er dukket op, og lige pt har jeg skrevet til den kinesiske sælger. Han er rædselslagen for at jeg ikke giver ham god feedback, så han sender selvfølgelig bare et nyt 🙂

Håber dette kan hjælpe jer lidt derude, I skal bare kaste jer ud i det 🙂

13 kommentarer

 • 1000 tak for guiden søde, den var rigtig hjælpsom! 😀
  Ærgerligt, at jeg lige nu sparer til en tur jeg skal på, til KBH næste måned, ellers skulle jeg da ind og afprøve med det samme, men må prøve når der er råd til det igen 😀 hihi..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Nu ha du hvertfald guiden 🙂 og så må du have en dejlig tur søde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Super god, lille guide til eBay, som jeg virkelig har manglet! Af en eller anden grund har jeg været rædselsslagen ved tanken om at handle på eBay, men nu kan jeg måske endelig kaste mig ud i det 😉

  Klem, Fie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hihi det var godt jeg kunne hjælpe 🙂 kan slet ikke forstå hvorfor folk er så bange for eBay? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • eeej jeg er vild med det “Hermes” armbånd!! tør bare ikke ebay 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja det er nemlig så nice! Det er alt sjovt i ikke tør eBay, må jeg spørge hvorfor? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • jeg ved det sgu ikke, det er nok noget med det der store udland og told mm. Du tilbød at købe det med de dødningehoveder til mig, men det har jeg fået en anden til 🙂 men hvis du gider må du meget gerne købe et par af de der “Hermes” for mig :-))

   -Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Det kan vi sagtens finde ud af:) skriv mig en mail 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • du er en skat :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaaa det er så nice! Jeg er totalt addicted, og til hver en tid vil de sende nyt for at yde go service 😉

  http://agoodiebag.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kunne godt være jeg skulle til og overgive mig, og ikke være så e-bay skræmt! Jeg tager din guide med i fanebladet, så klikker jeg ski’ ind på e-bay 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jamen det synes jeg helt sikkert du skulle tage at gøre, for der er absolut ingen ting at være skræmt over 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

27102012