31082012

This Week I Could Buy

// Coat – Zara / Boots – Gestuz / Bracelet – H&M / Sparkling Blazer – H&M //

Hej Piger!

I skal ikke snydes for ‘This Week I Could Buy’ i denne uge, jeg er dog lidt sent ude. Som sagt før, så er disse indlæg utrolig farlige, da jeg har en tendens til at død forelske mig i de items jeg viser og så bestiller dem hjem 🙂

Denne gang kunne jeg virkelig godt bruge de ombloggede Gestuz støvler, synes de er fantastiske. Derudover elsker jeg vinterjakker (har nok for i år, så må ikke købe flere!), og elskede tendensen med de uldne bamseagtige frakker fra sidste vinter, så dette fine sag fra Zara måtte da helt sikkert godt flytte ind hos mig. Derudover har jeg altid været på jagt efter en gylden paillet jakke, og denne fra H&M ligner en der kunne være noget nær perfekt (smutter til byen nu og prøver den). Jeg er seriøst kørt tør i mine statement smykker, så et arm-cuff som dette måtte også godt lande i min shopping basket 🙂 Der er linket til alle sagerne ovenfor!

Ha’ en dejlig lørdag piger!

xoxo

7 kommentarer

 • Jeg overvejer STÆRKT at anskaffe mig frakken – Mums den er lækker!! 🙂 Også støvlerne falder i min smag, røv flotte er de!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja helt vildt. Jamen Zara er en farlig fætter!! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frakken fra Zara er superlækker. Dog lidt dyr – man må kunne finde en der minder om på Ebay! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den frakke har jeg også været inde og lure på – ville bare ønske at de havde lavet den i sort i stedet! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Uh den ville være top lækker i sort 🙂 Er nemlig også bange for at min vinterblege hus ville blive mere lys i sådan en hvid jakke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • great picks

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

31082012