26092012

This Week I Could Buy

 Topshop Skirt / Alexander Wang Bag / Jeffrey Cambell Trainers

Oh my, jeg ved godt det ikke er de billigste items jeg har fundet frem til i denne uge, ikke desto mindre kunne jeg sagtens leve med alle tre ting. Jeg er faldet fuldstændig pladask for Alexander Wang tasken (da jeg så den ved denne søde dame), er der nogle af jer der har erfarringer med at handle via shopbop? Nu tænker jeg specielt på tolden ? Den er leopard, og den er perfekt!

De rå-fede JC trainers prøvede jeg faktisk inde i byen igår, og aldrig har jeg haft så ukomfortable sko på, de var skrækkelige og elendige i størrelsen, MEN hvis jeg havde 1500 ekstra (det har jeg ikke fordi jeg har betalt p-bøde idag) så skulle jeg da nok sige ja tak til dem, for de er FEDE!

Nederdelen fra Topshop er lige mig, og noget mere budget venlig. Den ville være perfekt til vinter med en tyk trøje. Mmm.

Skal I have fat i noget af det? 🙂

 

4 kommentarer

 • Amy

  Jeg er glad for at du kunne lidt mit indlæg 😉 Tasken er SÅÅÅÅ lækker. Jeg håber du får købt den søde Josephine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Det kunne jeg da, elsker dine indlæg 🙂 Uhhh ja, I know, håber det virkelig også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg prøvede de sorte plaform sneakers med sorte nitter fra JC i sidste uge, og de sad virkelig også SÅ dårligt! AV! Selvom de var et nummer for små, kunne jeg bare mærke, at det IKKE var et hit. Heller ikke i den rigtige størrelse 😉
  Og så vil jeg bare sig GO BUY THAT AW BAG!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jamen er det ikke frygteligt som de kan sidde dårligt? Det er helt vildt. Oh yes, ville virkelig virkelig gerne, men er lidt bange for told osv. Desuden er jeg jo i fuld gang med at sparre op til Italien/Monaco/Nice i november. Shit det er svært, for den er røv lækker 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

26092012