17092012

Grey Leopard Vans

Hej smukke mennesker!

Tusind tak for jeres evigt søde kommentarer, det betyder alt!

Der er en del der har spurgt ind til hvor jeg har købt mine Vans, og for at I ikke alle skal tilbage til indlæg som dette eller læse kommentarer igennem, så får I lige linket her endnu en gang:)

De er købt på www.office.co.uk og de kan findes lige her. De er store i størrelsen, så hvis I som jeg bestiller en 39, så skal i være klar på at skoen er 1/2 – 1 helt nummer større. Desuden er de vildt stive, og skal lige gåes til. Som sædvanlig med Vans. Desværre koster porto 15 pund, så skoen løber op i 620 kr ca. Jeg fik dog sendt mine til England hvilket var gratis. Jeg ved de kan købes i Samsøe/Samsøe butikken i Friis i Aalborg, kender dog ikke prisen. Mon ikke det er 600?

Håber I kan bruge tippet.

9 kommentarer

 • Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej
  Kan du huske om str. på skoene er angivet i UK eller US size på office hjemmesiden?
  De sko er SYGT fede og jeg MÅ eje dem! Har først set dem for nylig, men kan bare ikke finde dem på nogen danske sider længere 🙁 og jeg vil jo rigtig gerne være 100% sikker på, at få dem i den rigtige str. hvis jeg bestiller dem fra udlandet 🙂
  Mvh. Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hej Camilla. det er en skam, har lige så lige solgt mine på Trendsales 🙂 Størrelsen bliver angivet alt efter hvilken hjemmeside du vælger, jeg købte via en engelsk hjemmeside, derfor blev størrelsen angivet efter engelske størrelser 🙂 Dog var mine et nummer for store, selvom der på hjemmesiden stod det var en 39. Så hvis jeg var dig ville jeg bestille et nummer mindre, da de er herre størrelser 🙂 Mvh. Josephine

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Hej Josephine
   Mange tak for det hurtige svar – og tak for at gøre mig opmærksom på herre vs. damestørrelserne.
   Jeg har nemlig fundet skoene på office.co.uk, hvor de er tilbage i str. 5.5 og str. 6 (ved ikke med sikkerhed, om det er herre eller dame str.) Men jeg skal nemlig have en str. 5.5 i dame str. og hvis de er angivet i herre str. bliver de jo et nummer for store – ØV!
   Men tusind tak for at gøre mig opmærksom 🙂
   Mvh. Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Velbekomme 🙂 Hvilken størrelse bruger du normalt? For jeg købte mine på selv samme hjememside, og bestilte dem i str. 6, hvilket svarer til 39 (dog ikke med denne model). Så hvis du normalt er 39, kan du godt bestille 5,5 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Normalt bruger jeg str. 39 🙂 og har hørt og læst samt selv prøvet, at Vans er store i størrelsen, derfor skal jeg nok have en 38.5 – Men ved ikke om skoene på hjemmesiden er angivet i herre eller dame str. 🙂 Når du skriver “dog ikke med denne model”, mener du så, at de er herrestørrelser? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Yes deter herre størrelser 🙂 normalt er vans pige størrelser helt normale i størrelsen, har selv et par 🙂 men hvis du er en 39, ville du snildt kunne tage den i 5,5, tror den ville passe dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  okay tak 🙂 det er bare, at når jeg går ind og kigger den der size guide, så viser den, at en herre str. 40 svarer til en str. 6 – så tænker jeg jo, at en str. 39 i herre må svare til str. 5, og så skal jeg vel ned at have en 4.5? hvis du forstår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

17092012