Your Favorite?

Girls, I’m Going to Italy

Hej I skønne piger!

Har lige siddet og genlæst og besvaret alle jeres fantastiske kommentarer, hold nu op hvor er I skønne! Og tak for alle jeres ‘god bedring’ ønsker, det har hjulpet! I er virkelig verdens bedste læsere! Og ja, også en varm velkomst til alle jer nye, mine followers stiger dag for dag og det er fantastisk – tak! <3

Jeg har to gode nyheder! Den første er at jeg idag har det super, jeg er meget mere mobil og har faktisk næsten ingen smerter (holdt væk af diverse smertestillende piller), det føles fantastisk! Jeg har overskud og ligger ikke ned længere. Dette betyder også at der med 100% sikkerhed kommer et ‘dagens’ på bloggen senere idag, da jeg tør vove mig udenfor 🙂

Anden gode nyhed er at jeg snart skal til Italien. Min skønne mor har været så sød at invitere mig og min dejlige lille søster ned til hendes lejlighed i 6 dage i november. Dette betyder at vi skal til Nice, Monaco, San Remo og bare være oppe i lejligheden i bjergene, hvilket bliver fantastisk. Min lille søster er en ørn med et kamera, så satser på hun kan tage nogle fantastiske ‘dagens’ til bloggen 🙂 Derudover er der vild shopping dernede, hvilket betyder at jeg fra dags dato er gået i fuld shoppe stop – jeg vil spare hver en krone op til turen. Om det er muligt vil tiden vise, men I skal ikke regne med så mange ‘new in’ indlæg som der plejer at være 🙂

Det var lige et par gode nyheder på sådan en dejlig fredag. ha’ en skøn weekend derude 🙂

xoxo

Thank you for bing such great readers and leaving so many comments. Means a lot to me! I feel so much better today after my surgery, which is really rally nice! Furthermore, I’m really happy because my mum has invited me and my sister to go to Italy in November – can’t wait!

2 kommentarer

 • Fie

  Sikke dejlige nyheder! <3
  Hvor er det bare skønt at læse, at du har det godt! Og ja, selvom smerterne bliver holdt nede af diverse piller, så er det fantastisk at være (relativt) smertefri 🙂

  Og hvor er du bare heldig, at du sådan lige kan tage et smut til Italien! Dejlig mor du har dig der 😉 Nej, er slet ikke misundelig, men under dig hvert minut med skøn natur, lækker mad og herlig shopping dernede 🙂 Det har du om nogen fortjent!
  Og så glæder jeg mig til at se en masse lækre outfits fra dig med søs bag kameraet

  Varme tanker til dig fra mig
  Fie

  http://afashiontaleblog.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ej hvor er du bare vanvittigt sød Fie. Det er helt fantastisk at have læsere som som dig, hold nu op.denne fine kommentar har holdt modet oppe lige siden jeg læste den, hvor er du evigt sød <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Your Favorite?