This Week I Could Buy

Friday Guesses

Lige for tiden går det sgu meget godt. Jeg har ikke flere smerter fra mit ar, jeg hviler rimelig godt i mig selv og elsker min kæreste og familie højere end nogensinde. Jeg drikker ikke så meget, spiser ikke rigtig junk food og i næste uge kan jeg gå igang med at træne igen. Nuvel, alt er godt. Jeg har bare lige en lille bette last, den hedder H&M Trend! Jeg kunne købe mig fattig der. Da fredag betyder lønningsdag var jeg selvfølgelig forbi for at prøve alle mine favoritter, havde udvalgt alt der mindede om juletræer (farven er pisse flot + så glæder jeg mig som et lille barn til jul)

Jeg kom hjem med to LÆKRE sager, men synes det kunne være vildt sjovt at høre hvor godt i kender mig 🙂 Så piger, er i med på en lille gætteleg? Hvilke to af de følgende Trend sager kom jeg hjem med? (Havfrue nederdel, Grøn glimmer strik, Stram kjole, Jeans med blåt mønster som set hos denne dame eller flaskegrøn kjole)

God fredag til alle jer 🙂

xoxo

Thought it would be quite cool to show you all the items I tried on from H&M Trend today. Ended up buying two items, and I would very much like to know how well you guys know me, so which two items did I buy? 🙂 Happy Friday!

 

11 kommentarer

 • Lækre sager !!!;)) jeg gætter på den stramme kjole og blå jeans 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh svært! Men er ihvertfald helt sikker på, at jeans’ene med det blå mønster er en af favoritterne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg kom også til at gå ind i H&M Trend i torsdags – og nøj hvor kunne jeg have købt mig fattig, så mange lækre ting som der var derinde!

  Jeg gætter i hvert fald på de blå jeans med mønster, og måske den stramme kjole? Den er i hvert fald virkelig fin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var lige ved at købe de jeans med hjem da jeg var forbi butikken i går 😉
  Jeg tror i hvert fald at de er røget med hjem til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   De er virkelig også fede 🙂 Sjovt som I alle tre har gættet på dem. Skal nok vise hvad det var i morgen eller mandag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeansene tror jeg er en sikker vinder og de er nu også så smukke!
  Kjolen er derimod også virkelig fin – ryggen er jo to die for 🙂

  Håber du havde en god fredag søde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Det er altså sjovt som i alle, hver og en er enige om jeans’ne 🙂 I får se hvad det blev :p Det havde jeg søde, fyldt med arbejde 🙂 Håber du får en dejlig lørdag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den sidste kjole er jeg helt vild med. Den håber jeg virkelig du har købt, så jeg kan se et bedre billede af den 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This Week I Could Buy