13082012

Your Opinion?

 

Hej smukke læsere!

Som I nok har bemærket er bloggen flyttet over til eget domæne, takket være BlogHQ som jeg nu er belvet en del af. Dette betyder rigtig meget for mig, for at blive en del af en platform har været min intension fra start af. Derfor er jeg rigtig lykkelig over denne flytning og håber jeg kan nå ud til endnu flere skønne læsere med tiden. Jeg håber I vil være med? 🙂

Nå til sagen. Jeg vil rigtig gerne høre jeres mening omkring min blog, hvad synes I der er godt, hvad synes I der mangler? I må gerne være bundærlige. Er der for eksempel for mange dagens? (true, det er de letteste og mest inspirerende indlæg for mig at lave) Mangler I mere ‘mode’ på bloggen? Synes I den skal være mere personlig? Etc. etc.

Jeg håber virkelig I vil tage jer lidt tid og fortælle mig hvad I mener, for I er jo den største del af denne blog og hele den process jeg har været igennem, så derfor vil jeg jo også gerne opfylde jeres ønsker hvis I har nogle 🙂

 

My blog has got its own domaine now as you can see, which means a lot to me! I hope you still wanna continue reading? I was just wondering if you guys out there think that anything is missing on my blog, or is there something there is too much of? Please let me know 🙂

6 kommentarer

 • Ihh, tillykke med overflytningen! 😉 og jeg synes bestemt ikke du skal skrue ned for dine dagens – det er der bedste jeg ved!! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Tillykke med overflytningen 🙂 Det er altid dejligt at få sine drømme opfyldt 🙂
  Jeg er vild med netop det, at du tager så mange fine “dagens”, for det er nu en gang dem, jeg bliver mest inspireret af. Elsker at se noget på andre, & så selv kunne gå i skabet & bruge inspirationen ud fra det, jeg selv har hængende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Tusind tak for de søde ord Fie! Jeg er virkelig glad fr du kan blive inspireret af mine ‘dagens’, det betyder meget 🙂 Vil uden tvivl blive ved med at lave masser af de indlæg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med dit nye domæne 🙂 Super fedt!
  Jeg er vild med alle dine dagens, så det behøver du ikke skrue ned på.
  Det der kunne være ekstra fedt, er at vide lidt mere om dig – som person. 🙂 Hvem er Josephine? Udover hun har en fed stil 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Tusind tak fordi du har give dig tid til at skriv søde AC! Jeg bliver helt sikkert ved med ‘dagens’:) skal nok se om jeg kan få flettet lidt mere mig ind over 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

13082012