My day..

This week I could buy #2

Godmorgen Piger!

Så er det tid til endnu et ‘this week I could buy’ indlæg. Det var noget så populært i sidste uge, så håber I vil tage lige så godt imod dette 🙂 Det skal dog lige siges at det er ufatteligt farligt for mig at lave disse indlæg samt ‘ebay wanties’, I kan nok gætte hvorfor 😉

Nå, men jeg har tænkt i efterårs farver og hvad jeg ville ønske at iklæde mig når dagene bliver mørkere:

Lang frakke fra Gina Tricot til 499. En lang frakke er et must til de kolde dage, en læderjakke varmer bare ikke på samme måde. Denne er super fin med læder detaljer og prisen er meget fornuftig 🙂

Leopard Vans. What’s not to like? Leopard er total ‘in’ for tiden og det tror jeg også vi kan regne med det bliver til efteråret. Dog er jeg meget mere til de grå farver i efteråret og vinteren, og der synes jeg disse er perfekte!

Grå Sweat fra Ganni til 600. Grå sweatshirts bliver the shit her til efteråret og det gælder om at finde noget specielt (totalt nedtur over at Kenzo’s er udsolgt!!), denne er speciel og vil gætte på kvaliteten er i top 🙂

Håber I kan bruge det! Skal I have noget af det? 🙂

xoxo

Found the 3 wants of the week. Been thinking about the autum when I picked them out. A nice coat is a must on cold days, leopard is gonna be so cool in the grey shades, and a grey sweater is the shit for AW’12 (damn it taht Kenzo’s are sold out!!)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My day..