03082012

New In – iPad

Godmorgen kæreste læsere!

Så får i køb nr. 2 at se, nemlig min nye iPad. Den er egentlig købt fra en masse fødselsdags penge jeg fik, så kan takke hele min familie for den, som alle har spædet lidt til 🙂 Dette betyder at jeg har lettere ved at opdatere bloggen mens jeg er på farten, samt at læse jeres skønne blogs når jeg er afsted 🙂 Desuden har jeg også endelig fået Instagram (hvorfor de ikke laver det til Windows telefoner er en gåde) så der skal I nok få mit brugernavn til ligeså snart jeg har noget der er værd at følge 🙂

Jeg er på vej ud af døren på en lille pludselig opståen mini-ferie. I kan følge mig på facebook for at se hvor turen går hen og se hvad jeg laver 🙂 Lige her!

Jeg prøver at holde bloggen opdateret, ellers har jeg taget kameraet med så I får en masse posts når jeg er hjemme igen 🙂

xoxo

My second new thing, whivh is lovely! Bought it from birthday money I got from my family, so thanks to all of them! This will definitely make my blogging easier when I’m out. Going on a little mini holiday now, you can follow me via facebook to see what I’m up to. Find the link in the bottom of this page 🙂

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

03082012