29082012

About my hair

Hej I skønne læsere! Jeg er på det seneste blevet spurgt nogle gange, både her på bloggen og blandt mine bekendte, om jeg har fået mit hår farvet lyst. Mit svar er nej 🙂 Hvis i kigger på dette indlæg vil I vide hvorfor jeg ikke har i sinde at farve mit hår igen 🙂 Jeg gør dog nogle ting for at holde mit hår lyst, og disse rutiner vil jeg gerne dele med jer.

Jeg sværger til Morroccan Oil og bruger olien hver evig eneste dag. Den gør mit hår meget sundere og stærkere og den giver bare en fantastisk glød! Til alle jer der ikke har prøvet den, jeg vil virkelig anbefale jer at købe den 🙂 Jeg har ‘light’ versionen da den passer bedst til blonde piger. Olien har nemlig et gulligt skær, hvilket er trukket ud af light versionen så det blonde hår ikke bliver gulligt.

Jeg har i mange mange år brugt Revlon’s såkaldte farvebombe. Dette er en hårkur som frisker farven op, og den gør virkelig underværker for håret. Jeg bruger den cirka én gang om ugen og bruger den der hedder Platin Blond 1002. Denne kan også varmt anbefales, men hør jeres frisør til råds angående hvilken farve i skal bruge, da der findes en del forskellige. Blonde piger der ønsker et koldt skær bør vælge den jeg har 🙂

Til sidst vil jeg præsenterer L’oreal’s ‘Silver Shampoo’ som virkelig også kan gøre lyst hår endnu lysere. Jeg har et lidt ambivalent forhold til denne shampoo, da den formåede at farve min hovedbund total lilla og det tog adskillige hårvaske med ‘head&shoulders’ før det forsvandt. Denne shampoo er meget krass og jeg kan mærke at mit hår bliver ultra tørt efter brug af den, så derfor vasker jeg kun håret med denne shampoo en gang eller to om måneden.

Alle tre produkter kan købes på Nicehair.dk, hvor de faktisk forhandler det noget billigere end hos frisører 🙂

Håber I er blevet lidt klogere på mine hår rutiner 🙂

Been asked a lot lately if I’ve dyed my hair recently, and the answer is no 🙂 I just use these product, which all helps towards getting lighter hair 🙂

 

6 kommentarer

 • Har efterhånden hørt så meget godt om Moroccan Oil – nu er det vist på tide at tjekke det ud selv… Tak for tippet! Forresten: Hårkuren fra Revlon: Er den også kras eller? Jeg har nemlig selv prøvet den fra Loreal, og jeg syntes den var liiige voldsom noget – meget, meget kemisk på en eller anden måde…!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Det synes jeg uden tvivl du skal prøve 🙂 Nej den fra Revlon er gudeskøn! Den gør dit hår silke blødt og virkelig smukt, den kan til en hver tid anbefales. Farven er også lilla, men slet ikke så stærk i farven som L’oreal’s 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg sværger også til Moroccanoil! Kan ikke leve uden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Nej det er simpelthen et vidunder produkt. Tænk at man har kunne leve uden før 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Giver dig fuldstændig ret Moroccanoil er fantastisk. Jeg bruger også light udgaven og bruger det hver dag 🙂

  /Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jamen når først man er komme igang, så kan man bare ikke stoppe igen hvis du spørger mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

29082012