23062012

New In – Birthday presents

 Hej søde piger!

Tusind tak for alle jeres lykønskninger igår, det var jo helt overvældende 🙂 Ville lige vise jer de ting jeg fik af min kæreste, nemlig tre ovenstående. Jeg havde ønsket mig Mulberry clutchen virkelig meget, så var bare så heldig. At jeg derudover også fik jakken og neglelakken, jamen det var jo helt vildt 🙂

Sagen er at jeg rent faktisk har rimelig travlt, da jeg om en time skal til min mormor’s 80 års fødselsdag. Derfor tror jeg desværre ikke jeg kan opdatere mere idag, i må hænge på til i morgen 🙂

Ha’ en skøn dag!

xoxo

Hey Girls. Had the best day yesterday. Got these three amazing presents from my boyfriend, feel so lucky. Right now I’m in a bit of a hurry because I’m going to my grandma’s 80th birthday in an hour. So I’ll update tomorrow 🙂 Have a great day!

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

23062012