29062012

New In – A pastel fairytale

 // Tee – Weekday / Top – Samsøe/Samsøe //
 // Skirt – Samsøe/Samsøe //
// Bra & Hairband – H&M //

Hey Ladies!

Som jeg skrev igår, var jeg ude og shoppe lidt. Og der kom en hel del fine ting med hjem som I kan se ovenover. Det var ikke meningen at jeg ville holde mig i ovenstående farveskala, men jeg blev vist grebet lidt af den eventyr stemning der huserede i mine bære poser 🙂 Hvad synes i? Jeg er helt vild med det hele, tror Samsøe/Samsøe nederdelen skal på idag, sammen med en ny strik fra Ebay jeg ikke har vist endnu 🙂

Skal I lave noget skønt her i weekenden? Jeg skal som sædvanlig arbejde, træne og smage en masse dejlig mad og vin i morgen 🙂

Kan I ha’ en smuk lørdag!

xoxo

Went out on a bit of a shopping spree yesterday. It’s not on purpose, however, that I stick to the same colours, but kind of got carried away. Think the colours are lovely! Are you doing anything nice over the weekend? 🙂

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

29062012