My home #2

It’s an orange and sparkly dream.. A bit like ‘Holiday’

Godaften damer!

Har i haft en dejlig dag og nydt det gode vejr? Jeg er i den grad gået i summer-mode, sover til kl. 12 hver dag, træner lidt og ellers bare flader ud og arbejder lidt indimellem. Lige til at klare. Derfor har jeg god tid til at fifle med fine lakker til neglene, og idag blev det denne kombination. Er vild med det. Basen er min nye Chanel ‘Holiday’ og så er der en glitter lak på spidserne samt en topcoat.

I morgen skal jeg nok få lavet nogle hair tutorials til jer, det har I nemlig efterspurgt for lidt tid siden 🙂 Desuden skal jeg nok få taget ‘dagens’ i morgen, har skånet både jer og min kæreste de sidste par dage 🙂

Nu vil jeg se Italien vinde, spise lidt søde sager og flade ud med en film efterfølgende!

xoxo

I’m enjoying the summer and that means I have lots of time to fiddle around with nice nailpolishes. Today I’m wearing this combination which I really like. It’s the new Chanel ‘Holiday’ as the base colour. Tomorrow I will shoot yet another ‘todays’ and make a hair tutorial for you guys.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My home #2