A place for my shoes.

A Sunday update

Hej søde piger!

Jeg er virkelig så ked at at I må tage til takke med min dårlige blogning. I er bare så vildt søde at I gider svare på mine indlæg selvom kvaliteten er ringe og billederne små. Men i morgen skulle Jeg gerne være kørende igen:) glæder mig helt vildt til også at kunne læse jeres blogs igen <3

Sorry again for the really poor quality of my blog over the weekend. The internet should be up and running again tomorrow. That means I can read your blogs again <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A place for my shoes.