26052012

Restaurant Mumbai – Aalborg

Hey Girls!
Nyder i mandagen og solen? Jeg gør i fulde drag. Igår løb kæresten og jeg til lufthavnen for at hente min bedstemors bil. Der var godt 8 km derover, men det var fantastisk. Jeg har ikke kunne løbe siden mine operationer for 4 år siden, men det gik virkelig godt. Derfor løb vi ned til træning centret idag, trænede og løb tilbage – så dejligt. Det skal dog siges at vi holdte mange pauser, men det er vel ok til at starte med? 🙂 Nå nok om mine løbeture.
Grunden til dette indlæg, er at jeg ville dele en rigtig god oplevelse med jer. I torsdags var jeg jo, heldig som jeg er, blevet inviteret på middag. Min kæreste elsker spicy mad, så han fik lov at vælge at vi skulle på Mumbai, som laver virkelig lækker indisk mad. Det er en del af den restaurant jeg arbejder på, så jeg har prøvet det før. Men det var virkelig en oplevelse at sidde og få maden serveret. Det var bare så lækkert, dejlige omgivelser, flot anrettet og de har alle niveauer af spicy-ness 😉 Jeg tog mild! Så jer i Aalborg og omegn, det er et besøg værd 🙂
Undskyld den dårlige billede kvalitet 🙂 

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

26052012