11052012

New In – The Blair Waldorf Effect

Så får i kjolen at se, hvad synes i? 🙂

Okay, jeg ved godt den er rimelig vild! Så den i lørdags i Kbh, og synes den var nice! Prøvede den dog ikke på. Derefter har jeg tænkt meget på den, og da jeg så det nyeste afsnit af Gossip Girl i onsdags, havde Blair en på meget lignende, dette inspirerede mig selvfølgelig. Så da jeg kom forbi H&M idag måtte den prøves, og den var en drøm at have på! Som syet på. Ej undskyld, er helt fascineret 🙂 Min kæreste var heldigvis vild med den, så nu kan jeg ikke vente til det bliver varmere og jeg kan have den på. Vil uden tvivl bruge den til hverdag også 🙂

So this is the dress. Saw it last weekend and been thinking about it ever since. It’s form H&M and as if it’s made for me 🙂 Do you like it?

32 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11052012