Let's talk about make-up..

New In from Copenhagen

Hej sødeste Piger!

Har I haft en god weekend? Min har bare været den bedste! Havde den dejligste tur til København og havde dejlig kvalitetstid med mine bedste veninder. Nu er jeg hjemme igen og i morgen starter en ny uge med arbejde. Skal opereres torsdag, så derefter bliver der ikke så meget arbejde. Skal nok lige lave en post i morgen om hvorfor jeg skal opereres.

Ville lige vise jer hvad jeg købte i Kbh:

Købte endnu et par Nike Free til samlingen. Dem jeg allerede har er pink og lilla, men savnede lidt et par mere neutrale. Det er ikke altid jeg har lyst til at have fest på fødderne når jeg går uden for døren. Og Nike Free er simpelthen de mest behagelige sko 🙂

Lækker bikini fra H&M. Havde ellers besluttet mig for ikke at købe i år, selvom jeg havde set denne i hvid, men da den så fantes i denne skønne farve med det sorte sølv, så måtte jeg synde 🙂

Og sidst en fin almindelig sort bikini top. Har så mange sorte underdele med fine mønstre, så manglede en overdel.
Nu vil jeg nyde resten af dagen foran tv’et. Ha’ en skøn søndag aften 🙂
xoxo
Just came home from a lively weekend in Copenhagen. Bought these items 🙂

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let's talk about make-up..