02052012

Let’s talk about make-up..

Godaften Piger!

Har i haft en dejlig dag? Min har været så stresset, så lang og så lidt fyldt med sol. Heldigvis har jeg fri indtil på mandag og skal besøge min dejligste veninde i Kbh på lørdag, glæder mig virkelig 🙂

Det her indlæg handler lidt om make-up. Forleden faldt jeg over et blog indlæg som handlede om at det ikke er muligt at kun holde sig til et make-up mærke. Der må jeg så melde ud at jeg sagtens kan holde mig til et, som i kan se. Jeg synes generelt make-up holder så længe at jeg gerne vil give lidt mere hvis det er et mærke som virkelig er godt for min hud – og her er min kærlighed faldet på Chanel. Men hvad mener i? Har i et mærke i holder jer til? eller bugner jeres make-up skuffe med ene forskellige mærker? Og synes i det er snobbet at holde sig til et?

Ved godt der ikke er særlig meget indhold i dette indlæg, men vil gerne høre hvad i synes 🙂 Personligt synes jeg det er fantastisk at holde sig til et, plus at det bare ser så pænt ud når det hele er ens (okay måske lidt snobbet af mig, men synes det altså 🙂 )

Kunne være sjovt at høre jeres mening 🙂

xoxo

11 kommentarer

 • Hey 🙂 Super lækker blog. Ville høre om du ikke vil følges via bloglovin'?

  Knus,
  http://patrickpankalla.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan ikke holde mig til et, det ville nok også blive for dyrt for mig. Køber altid Youngblood pudder, men den koster jo også de dér 375 kr., så når det gælder øjenskygger finder jeg bare lidt forskelligt, har både fra Gosh, Rimmel London og Loreal 🙂

  http://www.johanneblog.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja Youngblood har jeg godt hørt ligger i den dyre ende 🙂 Det er sjovt at høre hvad jeres præferencer er 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en forrygende flot samling du har der. Jeg har også fået mere og mere Chanel i min makeup-samling, men dog holder jeg mig ikke kun til ét mærke. Ikke endnu i hvert fald 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tak 🙂 Er også ret glad for den! Og har fået den samlet på et år, så ikke så svært 🙂 Hehe man kan kun gå he og blive lidt addicted 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker samling du har dig der 🙂
  Holder mig ikke kun til et mærke, men har mest M.A.C og Dior, faktisk bruger de to mærker til alt bortset fra mascara, der har jeg L'oreal, da jeg synes de er bedst til prisen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan ikke holde mig til et mærke. Tværtimod har jeg et behov for at prøve alle mulige forskellige mærker. Jo mere forskelligt desto bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tak 🙂 Kan godt forstå du kan lide de mærker, for de laver helt sikkert også nogle lækre ting. Faktisk er min concealer pt fra M.A.C 🙂 Lidt snyd..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Forstår helt sikkert godt at du er nysgerrig, kan jeg også nogle gange blive 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det går absolutt å holde seg til ett merke. Jeg gjør det ikke 100 % selv, men nesten all sminken min er fra Chanel. Det merket jeg har vært mest fornøyd med, så da holder jeg meg stort sett til det. Likevell kjøper jeg noen øyenskygger, neglakker og lignende fra andre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er fuldstændig enig! Hvis jeg ser et eller andet rigtig fint fra et andet mærke, så køber jeg da også gerne det. Men de vigtige basis ting, der holder jeg mig gerne til ét mærke 🙂 Så ved man hvad man har med at gøre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

02052012