New In

Frustration when it’s worst!..

Godmorgen Piger!

Lige nu skulle jeg sådan set ligge på operations bordet, men virkeligheden er en anden. Jeg er så gal! Mødte op på Aalborg sygehus kl. 7.30. Straks kom der en læge til mig og hun sagde at ham der har lavet alle mine andre operationer, og som specifikt havde sagt at han skulle foretage indgrebet idag, ikke var på sygehuset! What?! Hun sagde så at det skulle være hende der skulle lave det istedet. For det første ville jeg kun have min egen læge (har været for meget igennem til bare at gamble med det), for det andet spurgte jeg hende om hun havde lavet disse indgreb før (hvis hun havde lavet 100, var jeg måske villig til at sige ok), svaret var nej!

Okay så, jeg valgte at tage hjem. Jeg skal ikke være forsøgskanin for en læge. Men hold nu op hvor er jeg bare gal over hele situationen. Hvordan kan min læge være væk når han har specificeret at det skal være ham der gør det? Og hvorfor fanden ringer de ikke og aflyser? Nu sad jeg 4 timer derude for en uge siden for at snakke med diverse folk inden operationen. Og jeg har taget fri fra begge mine jobs den næste uge. Åh jesus!!

Aalborg sygehus i en nøddeskal!

Men tusind tak for jeres søde kommentarer og omsorg igår, betyder alt <3 Jeg skal nok opdatere om situationen 🙂

Unfortunately, no surgery for me today. A long story short: The only doctor who could do it, were not at the hospital. Instead they wanted to give me a doctor who had never done the surgery before – I said no thanks! I’m not gonna be a test rabbit for some doctor. I’m so frustrated though..

4 kommentarer

 • Helt utrolig historie, med en positiv slutning lyder det til, dejligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe ja hvis ikke det var for den lidt træls nyhed idag, så kunne det være en perfekt afslutning. Selvom det selvfølgelig har været det, jeg har det jo så godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv altså! Det er da virkelig surt show. Man kan faktisk ikke være bekendt at behandle folk på den måde. Håber det ender med en god løsning, trods alt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej det kan man nemlig ikke. Heldigvis er det jo bare kosmetisk, så jeg overlver nok, men det er da træls, for jeg var jo mentalt instillet på fuld narkose osv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In