28052012

Dip dye nails

Hey Girls!

Øv min planlagte tur til Ikea blev ikke til noget, da min kæreste er blevet ramt a migræne, så han er desværre ikke meget til idag. I stedet laver jeg intet. Burde læse til eksamen, men hold op hvor jeg ikke gider. Skal til fest i aften med folk fra studiet, nogle har jeg ikke set siden december, så det skal nok blive godt 🙂

Igår lavede jeg disse negle inspireret af Emily’s indlæg lige her. Jeg synes det var virkelig nemt at lave og resultatet er da også meget sejt 🙂

Btw, så er døren blevet virkelig pæn!

xoxo

Did these nails last night, think they’re pretty cool. And the door turned out great too 🙂

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

28052012