18052012

Blue Bells

Hej søde læsere.

Undskyld stilheden på bloggen igår, har ikke helt været mig selv her weekenden over, og det er desværre også gået lidt ud over blogningen, håber i forstår.

Jeg sidder pt begravet i eksamens læsning, det er virkelig svært og ikke særlig interessant, så timerne er lange. Håber lidt på solen kan kæmpe sig helt igennem så jeg kan sætte mig udenfor og læse, det virker meget bedre.

Anaways, ville lige vise jer disse fine blå items fra en af mine yndlings butikker i England. Jeg elsker blå, især om sommeren. New Look laver vildt mange fine sager, især sko. Tror jeg har mindst 7 par fra deres mærke, og priserne er virkelig SU venlige 🙂 Kan i genkende de turkise pumps? 😉

Ha’ en dejlig søndag <3

xoxo

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

18052012