New In - Fluorescent Stilettos

Woman, We’ve got something in common!

Hej søde læsere!

Uh weekenden er lige om hjørnet og det glæder jeg mig virkelig til! Desuden har jeg hørt rygter om at vejret skulle blive skønt sidst på weekenden, kunne jo være for fedt hvis jeg kunne få indviet mine nye stilletter? Fedt at i kunne li’ dem, og dumt af mig overhovedet ikke at have set dem i blogland. Altså!

Nå, det her indlæg skulle egentlig handle om min Mulberry ‘Tillie’. Jeg kunne aldrig finde på at købe noget bestemt bare fordi en celebrity har det, ikke dermed sagt at jeg ikke bliver inspireret af de kendte, for det gør jeg. Men jeg kunne jo ikke lade være med lige at tjekke ud hvem som delte den samme taske-smag som mig, og her har i nogle af de kendte damer. Hvem synes i bærer tasken bedst? 🙂

Cara Delevigne 

Fearne Cotton

Keira Knightley

Olivia Palermo

Sienna Miller

Just been looking a bit into which of the celebrities own the same Mulberry bag as mine. Here some lovely ladies, who all style it to perfection. Which do you like the most?

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In - Fluorescent Stilettos