Ten Things You Didn't Know About Me

New In – Fluorescent Stilettos

Godaften Piger!

Var endnu en tur på café idag, denne gang med C. Samme sted, samme kaffe, men alligevel rigtig hyggeligt. På vej hjem skulle jeg lige forbi H&M og prøve Conscious kollektionen’s skjorte og shorts. Men jeg faldt i stedet over disse skønheder til den nette sum af 249. Hold nu op, jeg købte dem med det samme. De er super behagelige at have på og så har de fuldstændig samme model som den noget ombloggede sorte stillet fra Zara. Jeg er glad for farven på denne 🙂 Hvad synes i?

Nu vil jeg lave mad 🙂 og glæde mig til næste uges afsnit af GG…

xoxo

15 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ten Things You Didn't Know About Me