Happy Saturday!

Hej Piger!
Undskyld for stilheden på bloggen igår. Sagen var at jeg skulle til eksamen, så det gik hele morgenen med. Da jeg kom hjem sov jeg til middag i næsten 3 timer, og derefter stod den på arbejde. Så havde simpelthen ikke et eneste øjeblik. Håber det er ok?
Ville vildt gerne vise jer en kjole jeg købte i England, men synes bare vejret er så koldt og gråt, virkelig ikke kjole vejr? Men lad os nu se. Jeg skal ned og træne her om lidt og så skal jeg arbejde i aften igen.
Faldt lige over Topshops udsalg, og hold da op der er nogle lækre ting. Blandt andet disse. Godt jeg ikke skal bruge flere penge i denne måned 🙂
xoxo
Really nice stuff at the Topshop sale!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My new Chanel sunnies