Late Night Braids

That Heel

Godmorgen piger!

Igår da jeg surfede lidt rundt på nettet slå det mig hvilken tendens der virkelig vil komme til at pryde stilletterne her til foråret og sommeren. Rigtig mange stilletter fra de store modehuse er designet med smukke skulpturelle hæle, hvilket jeg faktisk synes er lidt fint! Jeg tror kun det er et spørgsmål om tid før vi også får det at se på high street mærkernes stilletter. Indtil da kan i nyde disse som alle er fundet på www.mytheresa.com

Jeg burde egentlig sidde og skrive analyse afsnit på mit projekt, men venter på mit gruppemedlem ligger noget empiri ud i dropbox, så derfor er jeg lidt stuck nu. Faktisk lidt surt da jeg har tiden og gerne vil i gang. Jeg vil til en hver tid hellere skirve projekt alene. Hvordan har i det med gruppearbejde? 🙂

I think this spring and summer, the stilettos will be looking like these, sculptural heels and bright colours!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Late Night Braids