I'm flying high in the sky

New In

Morning Sunshines!
Yep, så kom der lidt flere Chanel produkter med hjem igår. Mascaren glæder jeg mig til at prøve, den sidste Chanel jeg har haft er lige løbet tør, købte denne for den giver mere fylde. Lets see 🙂 Derudover kom der to nye lak til samlingen (som nu er blevet fordoblet siden jeg startede bloggen for godt 3 mdr. siden). Farverne viser jeg jer senere, nogen kan måske genkende navnene? Men jeg siger jer, der er dømt pasteller 🙂
Jeg LOVER at der kommer outfit post idag, det er sikkert. Og så skal jeg nok få mere mode ind over bloggen igen. Jeg har en travl dag i morgen, men ellers får jeg god tid. Skal også nok svare på jeres kommentarer.
A bit more Chanel stuff to my collection. Will show you the colours later, someone might be able to guess which they are? 😉 Will update an outfit post later and will answer your comments too

xoxo

2 kommentarer

  • May kender jeg godt, men ved ikke om jeg helt kan gætte "coco blue". Har set de lige er kommet ud med endnu en omgang nye farver, tror de hører under titlen "jeans colors". Een af dem er jeg ret vild med.

    Glæder mig til at se farverne 🙂

    KH Camilla, http://www.NativePassion.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • De e rnemlig begge to fra forårs kollektionerne. Og du har ret, coco blue er fra jeans colours. Jeg troede egentlig de var ude for et par år siden og fuldstændig umulige at få fat på, men ikke helt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm flying high in the sky