Luksus vs. Budget

Late Night Braids

Kære piger! Hvor er det bare skønt i er så søde til at kommentere! Betyder virkelig så meget for mig! Det virker til i godt kunne lide Luksus vs. Budget indlægget, vil i gerne jeg laver nogle flere af den slags? Og  er der ellers noget som i gerne vil se på bloggen? 🙂

Jeg har tøsehygget hele aftenen med tøsefilm, slik, sladderblad, chokolade, chips og god mad og nåå jo, nu drikker jeg mig en øl og venter på kæresten kommer hjem. Ikke dårligt. Gud hvor er det længe siden jeg har været i byen, vil virkelig gerne snart afsted!

Fletningerne har jeg haft hele dagen, det er så rart når det blæser at have håret væk fra øjnene 🙂

Had a nice and quiet eve. Thanks for commenting so much, it means a lot! Is there anything you miss on the blog, if so, please tell me 🙂

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. Budget