12022012

Which colour?

Morning sunshine!

Jeg har brug for jeres hjælp her mandag morgen. Den opmærksomme læser ville måske have bidt mærke i at jeg ikke lavede ‘Colour of the Week’ sidste uge. Jeg var simpelthen for presset. Men synes tilgengæld at i denne uge må i derude bestemme farven 🙂 Konceptet er enkelt, jeg har en farve som jeg skal forsøge at få ind i mine outfits. Så 3, 2, 1 go – choose a colour 🙂 Jeg håber på at jeg i aften kan lave indlægget.

I får lige lidt vinter billeder jeg har taget den sidste uges tid. Hvor er solen i øvrigt henne idag? Typisk når man har fri i dagstimerne. Tror jeg vil ind og shoppe lidt.

Translation:
You might have noticed that i didn’ do a ‘Colour of the Week’ post last week? I was too stressed out. Therefore, as a compensation, you got to choose for me. I’ll hopefully be able to do the post later on today.

Just a few winter pics for you. Have a good monday

xoxo

4 kommentarer

 • Super fin blog du har! 🙂

  Hvis du har lyst kan du tage et kig forbi min –> heltutroligt.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eeej, hvor er det et fint billede med svanen og fodsporene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Forresten, (neon) pink kunne være fedt.
  Proenza har lavet en fed taske i den farve – de har også lavet i mange andre farver. Suk, de er bare lidt for dyrer til min su.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh god idé! Eler jeg tror jeg bare tager neon generelt, ville det ikke være cool nok? Heh ja den svane var lidt sjov, den kom bare liiige lidt for tæt på :s

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12022012