My favorite pizza

Okay lidt random indlæg, I know. Men sagen er at jeg har en kærlighed til mad. Jeg elsker at lave mad generelt, og de senere år er jeg virkelig blevet en dare-devil, hvilket jeg ikke har været førhen, det er så skønt. Så her får i lige et step-by-step til min yndlings pizza pt: Røget laks, rucola og urte dressing.
Hak en ordentlig bunke bredbladet persille. Bland det med creme fraise, salt, peber og lidt citron saft. (Tip: Persille er godt for os kvinder, for det indeholder ufattelig meget jern)

Bag en god pizza (i dette tilfælde bragt hjem fra arbejde). Brug helst mozzarella i stedet for det fede fede ost der normalt kommer på pizza’er. adr.

Kom godt med røget laks på den varme pizza. Laks er så godt og så sundt.

Masser af rucola. Jeg har faktisk aldrig været vild med rucola da jeg synes det bliver så fandens bittert hvis der er for meget af det, men af en eller anden grund synes jeg laksen neutraliserer? Wonder why…

Og til sidst godt med urtedressingen fra step 1.
ENJOY!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *