Members.com

Lige en opdatering mht. min members.com indlæg igår. Da jeg ikke var tilfreds med bukserne, skrev jeg en email til dem. Ikke for at få nogen kompensation, men for at informere dem om at produktet måske ikke levede helt op til hvad det fremstod som på deres website. Jeg kom i kontakt med en sød medarbejder, Therese. Hun satte straks 100 kr ind på min konto, hvilket jeg synes er en fantastisk service!

Hvis der er nogle der ikke ved hvad members.com er, så er det en hjemmeside som tilbyder udvalgte mærkevare til op mod 70% off. Hvis i vil inviteres til at joine siden, så skriv jeres mail i kommentar feltet. Man skal nemlig inviteres.

Så thumps up for members.com!

1 kommentar

 • Havde du også købt lederbukserne på members?
  Det har jeg i hvert fald, og er utrolig skuffet over dem!
  Du må meget gerne svare inde på min blog, så jeg ser dit svar 🙂

  kram
  / universbys.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *