NYHED! Nu kan mine mønstrer købes online

Sådan syer du kimono versionen af min quiltede jakke med video guide

//DIY// Jeg tænkte at jeg lige ville skrive et seperat indlæg omkring kimono versionen af min quiltede jakke. Den har nemlig vist sig at være helt enorm populær. Og det kan jeg godt forstå, den er SÅ smuk! Og fremgangsmåden er faktisk super let! Du skal bruge det samme grundmønster som til mine almindelige quiltede jakker, det kan købes her.

Det er faktisk kun kraven som skal laves lidt anderledes, og udklipningen ved halsen. Så jeg vil anbefale at du ser denne videoguide inden du kaster dig ud i kimono versionen. Lad fantasien få frit løb, find noget fedt stof og kast dig ud i verdens fineste forårsjakke 🙂 Husk at tagge #josephinerahbekDIY og #RahbekStudio når du deler på Instagram så jeg kan gendele de fine kreationer.

GRUNDMØNSTRET TIL DEN QUILTEDE JAKKKE KAN KØBES HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYHED! Nu kan mine mønstrer købes online