Quiltet baby jakke

Mønster til quiltet børnejakke og voksenjakke

//SYNING// Hej med jer. Det er ved at være længe tid siden sidst og jeg kan se at efterspørgslen på de quiltede jakker er stødt stigende. Jeg er derfor enormt glad for at kunne sige at snitmønstre til både børnejakken og voksen jakken nu kan købes. Den til børn kommer i str 80 op til 122, og den til voksne i str xs-XL. Man få alle størrelser tilgængelig når man køber mønstret. Mønstret skal printes på A4 papir og så klipper man selv den ønskede størrelse ud.

Nedenfor ser i eksempler på nogle af de mange jakker jeg har syet efter mønstrene, de bliver simplethen så fine! På det seneste er jeg begyndt at lave en kimono version af voksenjakken med bælte som lukning, den er så skøn! I ser desuden også en samleguide til mønstret, bare så I kan fornemme hvordan det samlede resultat ser ud. Mønstret kommer desuden med beskrivelse.

Begge mønstrer kan købes på min hjemmeside.

God fornøjelse med syningen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Quiltet baby jakke