Sådan sikrer vi Leander's fremtid

DIY mønster – quiltet baby jakke

//DIY// Endelig er jeg klar med mønstret til jer til denne quiltede baby jakke. Altså det er jo ikke et prof mønster som sådan, blot tegnet over og scannet ind. Men det er det jeg har tegnet og syet alle jakkerne efter. Mønstret passer en 80-92 ish, så har prøvet at forstørre det lidt op til en str 98 med den stiplede linje. Jakken i sig selv er ret lang i modellen, derfor tror jeg ikke man behøver ekstra længde på en 98’er. Husk at der skal bruges to slags stof. Jeg har lagt en video guide på Instagram, den finder i Her. Mønstret skal printes i str A3. Skriv endelig hvis der er spørgsmål og husk at tagge mig når I deler jeres finde kreationer med #josephinerahbekdiy – synes det er så hyggeligt at se hvad I får lavet 🙂

2 kommentarer

 • Malene Gormsen

  Hej. Er det rigtig forstået at det kræver en printer der kan printe a3 for at kunne lave denne opskrift?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Nej den er scannet på to gange A4, så bare print den a4 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan sikrer vi Leander's fremtid