DIY guide - Løse babybukser

DIY Guide – Scrunchies

//DIY// Scrunchie feberen raser, skal jeg hilse at sige! Der har været stille på domænet, og det skyldes at jeg har haft hammer travlt med symaskinen. 50-60 scrunchies blev det til i sidste ende. Fik overraskende mange bestillinger på mine hjemmelavede af slagsen, og det klager jeg bestemt ikke over, de er så hyggelige at sidde og lave imens baby sover. Nu er jeg så løbet tør for stor, så altimens jeg går og venter på nyt, går jeg og brygger på lidt andre ideer 🙂 Skriv hvis der er spørgsmål til guiden 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY guide - Løse babybukser