Den fineste kjole

Lørdag ved vandet

//LIFESTYLE// Hej med jer. Håber I har haft den dejligste weekend? En lang en af slagsen ovenikøbet. Vores lørdag bød på 25 grader, så vi kørte til vandet og gik tur. Snusede den friske havluft ind, spiste frokost på molen. Fik lidt sol på næsen. Leander elsker at komme ud og kigge sig omkring, jeg tror også han er ved at få lidt lockdownkuller – for at være ærlig! Men er vi ikke alle det? Jeg føler jeg er ved at blive sindssyg af ikke at må noget som helst. Mit kreditkort brænder af online bestillinger, for det er efterhånden  det eneste der kan holde mig beskæftiget 😉 Ej det passer selvfølgelig ikke helt. Men I forstår hvad jeg mener? Anyhow! Nu er det blevet åbnet op for en bitte smule mere herovre, så nu skal vi ikke føle os så lovløse ved at køre til stranden og gå en tur. Så flere udflugter tænker jeg. Så snart vejret bliver godt igen <3

// Kjole – Month of May / Sko – Vans / Solbriller – Gucci //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den fineste kjole