Vind en læder shopper og makeup pung fra Stolbjerg Copenhagen

Siden sidst – Vi er flyttet!

//LIFESTYLE// Kæmpe lang pause på bloggen skal jeg da ellers lige love for! Men der har bare været helt vildt meget fart over feltet de sidste 3-4 uger. Til trods for lockdown. Vi er simpelthen flyttet siden sidst! Flyttet ud af vores skønne lejlighed indeni byen. Den er nu helt tom og står bare og venter på de sidste ting ifb salget går igennem. Vi krydser alt vi kan for det bliver i næste uge! I mellemtiden er  vi flyttet på landet; ud til mine svigerforældre. Her er grønne skove så langt øjet rækker og vi går tur hver dag. Det er simpelthen så skønt og Leander elsker det! Vi har frihed på en helt anden måde nu, til trods for vi egentlig ikke kan gøre så meget fordi corona-krisen stadig hærger i England. Jason er sendt på orlov fra arbejdet, så vi har bare fejret en nyvunden barsel sammen, det er på en eller anden måde helt vildt befriende! Så det er tiden altså gået med, at nyde hinanden selskab og tømme/rengøre en stor lejlighed. Og nå jo, så har jeg også haft hammer travlt med arbejdet for VACVAC, der er sket helt  vildt mange nye ting! Håber I stadig hænger ved derude og vil blive ved med at følge med herinde <3

1 kommentar

  • Tina

    Stort tillykke med flytningen 🙂
    Landet og naturen er skøn især med jeres lille solstråle, som jeg nu synes er blevet stor 🙂
    Pas på hinanden i disse corona tider 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind en læder shopper og makeup pung fra Stolbjerg Copenhagen