Få 15% hos VACVAC resten af måneden

Vind en læder shopper og makeup pung fra Stolbjerg Copenhagen

//KONKURRENCE// Godaften piger! Jeg ville lige tjekke ind og tippe om at jeg har sat gang i den vildeste konkurrence ovre på Instagram. Jeg er gået sammen med Stolbjerg Copenhagen og I kan altså vinde den lækreste læder shopper i en smuk nude farve samt tilhørende makeup pung. Det er en fuldstændig fantastisk konkurrence og håber virkelig I har lyst til at deltage. Den heldige vinder får selvfølgelig gjort begge dele personlige med egne initialer, hvis man ønsker det.

Stolbjerg Copenhagen er et bæredygtigt dansk brand som laver de lækreste accessories i læder. Derudover laver de personlig skrift på alle deres ting, så det er virkelig et personligt item du kan bestille hos dem, hvad enten det er til dig selv eller som gave. Generelt har de bare så smukt et univers, uden tvivl et besøg værd!

Jeg har allerede brugt min makeup flittigt, ja bruger den faktisk hver dag! Og når lockdown er ovre glæder jeg mig til at pakke shopperen med en masse lækkert og gå en tue ud i forårssolen med min lille familie. Ja sågar tage en lille flyvetur til Danmark. Man har vel lov at håbe? Anyhow, I kan deltage i konkurrencen her.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få 15% hos VACVAC resten af måneden