Det er ikke fordi jeg ikke vil...

Vi skal flytte!!!

//LIFESTYLE// Yes I læste rigtigt! Wow det gik hurtigt. Altså med salget af lejligheden. For den er sgu solgt allerede. Eller. Vi har accepteret bud på den og alt ift salg er igang (så vi krydser fingre for det går let). Vi har allerede taget hul på pakningen for planen er vi skal flytte ud 1. April!! Ja det er lige om lidt, hold da op. Jeg håber ikke vi får alt for travlt, men lad os nu se om det alligevel er et vanvids projekt vi har kastet os ud i.
Vi har virkelig elsket vores lejlighed i de 4,5 år vi har boet her. Og selvom det var en lykkelig opringning fra ejendomsmægleren i fredags, så tud-brølede vi også bagefter. For det er jo mega trist samtidig, at vi skal flytte fra vores elskede lejlighed, fra Leander’s første hjem. Alle de minder vi skal vinke farvel til, det bliver hårdt! Men det er den helt rigtige beslutning, det er vi helt beviste om. Selvom der sidder en stor klump i halsen over det 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er ikke fordi jeg ikke vil...