Uhørt billige køreposer

En masse opdatering herfra

//LIFESTYLE// Life happended og lige pludselig fik jeg en ufrivillig pause fra bloggen. Jeg har simpelthen ikke haft tid. Så i dette indlæg får I lige en masse opdateringer fra mig, tænker det er helt fint at samle i et indlæg 🙂

SKIFERIE: vi har været på Leander’s første skiferie i Livigno. Det var SKØNT! Hold op vi hyggede os. Og fik stået meget mere på ski end jeg regnede med; sjovt nok kom mormor hver dag med undskyldninger for hvorfor hun ikke liiige skulle på ski, haha! Vi ved alle godt hun hellere ville babysitte 😉

NY JAKKE: Inden vi tog afsted på skiferie fik jeg mine fede fingre i den lækreste lækreste frakke fra Blaire. Jeg var svineheldig at søde Stine, bag mærket, kunne skaffe en til mig. Jeg knuselsker den allerede!

RABAT PÅ BÆREDYGTIGT læder! Derudover ville jeg lige dele at skønne Stolbjerg CPH kører kampagne til og med Valentins dag med 20% på udvalgte styles på deres hjemmeside. Alle kan laves med initialer. Jeg elsker min nye make-up pung og nøglering fra dem <3

NYT BRUNT til Leander. Min lille skat har fået de fineste nye brune strikkede sager. Lidt fra mormor og lidt fra fine Fixoni.

FASTELAVNS BOLLER. Igår fik jeg endelig bagt de skønneste FLB’s (det er det vi kalder fastelavnsboller på engelsk, for det er lidt lettere at udtale for Jason 🙂 )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uhørt billige køreposer