25% rabat hos VACVAC

Det er ikke fordi jeg ikke vil…

//LIFESTYLE// Blogge altså… men tiden løber vitterligt fra mig. Før jeg har set mig om skriver kalenderen marts. Og jeg har glemt alt om bloggen. Eller det har jeg jo ikke, men den er bare rykket ned i kategorien over prioriteter. For jeg har travlt. Med alt muligt andet:

Vi har valgt at sætte vores lejlighed til salg og med fremvisninger i tide og utide synes jeg at jeg bruger uanede timer på at gøre lejligheden klar. Til fremvisning. Og forhåbentlig salg. Og så er der alt det administrative med ejendomsmægleren. Det er mig der står for den tjans og det er så ganske fint. Men det tager bare mange timer af min uge. Ikke at jeg klager, for det skal gøres ordentlig og skal jo gerne sælges snarest. I kan i øvrigt se den her, bare hvis I er nysgerrige (og det ved jeg I er 😉 ).

Derudover kræver mit job hos VACVAC mere og mere af mig. Og igen, jeg klager absolut ikke. Men med en baby som sover helt elendigt  om natten og en træt mor som gerne skulle finde tid til kaffe og arbejde i løbet af dagen (når baby sover), så er der igen ikke mange minutter til overs. Til andet, som at tage tøj på, lægge makeup, eller ja, blogge.
Så lige indtil der kommer lidt mere ro på bolig fronten, så forbliver der nok lidt mere stille herinde end vanligvis. Håber I stadig gider hænge ved 🙂

 


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25% rabat hos VACVAC