Lidt tanker om flytning...

Jeg har holdt på en stor københavner hemmelighed

//WORK// Mega spændende! Og sikke en click-bate, hva? Men når man er blogger må man godt 😉 Men jeg har også gået og holdt på en stor hemmelighed, det er der intet overdrevent i. Faktisk har jeg længe ville dele med jer, men kontrakt osv skulle lige falde på plads. Men nu er det offentligt; jeg er startet som Head of Marketing and Sales hos VACVAC Studio i København!!

Faktisk har jeg arbejdet hos dem siden oktober. Så også derfor der har været lidt stille herinde 😉 For med barsel, og nu job igen, så er der ikke meget tid til diverse andre ting. Men jeg elsker det! Og jeg elsker den mulighed VACVAC har givet mig. Jeg elsker at en spæd kontakt med Signe via Instagram for nogle år siden nu har udviklet sig til til sådan et partnerskab at jeg føler jeg kan være ret så stolt over.

Jeg skal hjælpe med at få VACVAC ud blandt alle jer, og også gerne ud internationalt! Og vi glæder os til rejsen som kun lige er begyndt! Og så priser vi os lykkelige over at man sagtens kan styre tingene med hård hånd, til trods for landegrænser. Man kommer langt med internettet nu om dage 🙂

P.S Mens jeg har jer på linjen, så husk VACVAC lige har sat alt udsalget ned til 30%! Det er altså billigt for luksus merinould!

3 kommentarer

 • Det lyder rigtig spændende! Tillykke med jobbet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna S

  Stort tillykke ☺️❤️
  Er du så ikke på barsel længere?
  Og flytter I til Kbh? Og hvad med din mands job? 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Mange tak 🙂

   Jo jeg er skam stadig paa barsel, jeg faar bare jobbet til at passe ind naar Leander sover 🙂 Og heldigvis kan det hele foregaa via Internettet, saa vi er stadig bosat i England 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt tanker om flytning...