40% rabatkode til jer

Jeg skal have pakket til juleferien

//INSPIRATION// I den kommende weekend skal vi have pakket kufferten til en laaaaang juleferie; og jeg glæder mig! Både til ferien, men bestemt også til at pakke 🙂 Det går næsten konkurrence i det for mig; at pakke så minimalt som muligt (hej baby-gear), men stadig at kunne have så mange forskellige outfits som muligt – det kaldes mix&match 😉 Min kuffert kommer nogenlunde til at se sådan ud: masser af prikker, masser af beige og masser af glitter! Det er jo jul <3

// 1 – Her / 2 – Her / 3 – Her / 4 – Her / 5 – Her / 6 – Her / 7 – Her / 8 – Her / 9 – Her / 10 – Her / 11 – Her / 12 – Her //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

40% rabatkode til jer